Pychota! Składniki na 4 porcje: • 400g makaronu świderki Arrighi • 6 łyżek Pesto alla Genovese Grand'Italia • 300g wędzonego łososia • 1 posiekana cukinia • 1 garść świeżej bazylii • oliwa z oliwek extra vergine Olitalia • 100 g startego parmezanu (więcej…)
Gęsta zupa z makaronem i pesto
Przedstawiamy udostępniony nam przepis na gęstą zupę z makaronem. Sami jeszcze nie próbowaliśmy zrobić takiej zupy. Jesli ktoś z Czytelniczek / Czytelników Zielonego Szlaku zrobi zupę według poniższego opisu, to prosimy o podzielenie się wrażeniami w komentarzu poniżej tego artykułu. (więcej…)
Bieluchowy sernik z grzybami
Poznaj przepis i wypróbuje fantastyczny bieluchowy sernik z grzybami. (więcej…)
Ciasteczka miodowo-owsiane
Szybki sposób na deser bez pieczenia. (więcej…)
Zakwas na żur
Przedstawiamy przepis na przepyszny zakwas na żur. (więcej…)
Pyszna pasta na kanapki (wegańska)
Smaczna wegańska pasta do smarowania pieczywa. (więcej…)