Fusilli z łososiem i pesto

Fusilli 

 Pychota!


Składniki na 4 porcje:

•    400g makaronu świderki Arrighi
•    6 łyżek Pesto alla Genovese Grand'Italia
•    300g wędzonego łososia
•    1 posiekana cukinia
•    1 garść świeżej bazylii
•    oliwa z oliwek extra vergine Olitalia
•    100 g startego parmezanu

Sposób przygotowania:

Ugotuj makaron al dente w osolonej wodzie. Na oliwie z oliwek zeszklij cukinię. Dodaj odcedzony makaron, łososia i pesto i dokładnie wymieszaj na wolnym ogniu. Fusilli podawaj z bazylią i posypane parmezanem.

Więcej inspirujących przepisów znajdziesz na: www.indexfood.pl

Oceń artykuł:
( 1 Głos )
Masz pytanie?
Napisz do nas: Kontakt

Przeczytałeś? Skomentuj!


Kod antyspamowy
Odśwież

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Więcej informacji o plikach cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu.